pre order

Tulipa Groenland

Een schoonheid van lila met groene accenten..

Maak kennis met de betoverende "Tulipa Groenland" – een leuke tulp die behoort tot de Viridiflora-familie. Deze levendige schoonheid steelt je hart met haar roze bloemblaadjes die speels zijn versierd met prachtige groene vlammen.

meer info
maatadvies
max. 125 tekens
€ 19,95 1x Tulipa Groenland - 35 bollen
totaal : € 19,95
Nog € 39,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,84
 • gratis verzending vanaf € 59,95
 • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
 • levering in Nederland en België
 • direct van de kweker

inhoud

 • Tulipa Groenland bollen

De tulpenbollen zijn los verpakt in zakjes. Ieder zakje bevat 7 bollen. Tulipa Groenland is te bestellen vanaf 5 zakjes. Op iedere verpakking staat een korte planthandleiding met verzorgingsgids. Leuk om los te planten óf om er zelf een mengsel mee te maken.

De bloembollen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben 100% bloeigarantie.

productinformatie

Een schoonheid van lila met groene accenten..

Maak kennis met de betoverende "Tulipa Groenland" – een leuke tulp die behoort tot de Viridiflora-familie. Deze levendige schoonheid steelt je hart met haar roze bloemblaadjes die speels zijn versierd met prachtige groene vlammen.

kenmerken

planten van
planten van september t/m december
bloei:
bloei: begin - half mei
locatie:
locatie: zon of half schaduw
bloemhoogte:
bloemhoogte: 55 cm

verzorgingstips

Alles wat je moet weten over bloembollen en tuinieren vindt je in onze verzorgingstips. Download ze hier

Bloombol

Ontdek de Betoverende Tulipa Groenland

Ben je op zoek naar een opvallende toevoeging voor je tuin? Maak kennis met de betoverende Tulipa Groenland! Deze unieke tulp behoort tot de Viridiflora-familie en staat bekend om haar roze bloemblaadjes die prachtig versierd zijn met groene vlammen. Met haar levendige kleuren en sierlijke vorm zal de Groenland-tulp gegarandeerd de aandacht trekken en je tuin omtoveren tot een kleurrijk paradijs.

Waarom kiezen voor Tulipa Groenland?

De Tulipa Groenland is niet zomaar een tulp. Haar onderscheidende kenmerken maken haar tot een waardevolle aanwinst voor elke tuin:

 • Uniek kleurenspel: De combinatie van roze en groen in de bloemblaadjes maakt de Groenland-tulp een zeldzame schoonheid die je niet snel elders zult vinden.
 • Langdurige bloei: Als onderdeel van de Late Enkele Tulpen blijft de Groenland-tulp lang en krachtig bloeien, waardoor je langer van haar prachtige bloemen kunt genieten.
 • Perfect voor snijbloemen: Breng het voorjaar naar binnen met prachtige boeketten vol Groenland-tulpen. Ze zijn een ideale keuze als snijbloemen voor op tafel of als cadeau voor een speciaal iemand.

Verzorgingstips voor de Tulipa Groenland

De verzorging van de Tulipa Groenland is eenvoudig en vereist geen groene vingers. Volg deze tips voor een succesvolle bloei:

 • Planttijd: Plant de bollen in de herfst. Dit geeft de tulpen genoeg tijd om wortels te vormen voor de bloei in het voorjaar.
 • Zonnige locatie: Kies een zonnige plek in je tuin met goed doorlatende grond. De Groenland-tulp houdt niet van natte voeten.
 • Plantdiepte: Plant de bollen met de puntige kant omhoog op een diepte van ongeveer 10-15 cm.
 • Bescherming tegen vorst: Dek de pas geplante bollen af met een laagje mulch om ze te beschermen tegen strenge vorst.
 • Matig water geven: Geef de tulpen matig water, vooral tijdens droge periodes in de lente.

Bestel Nu je Tulipa Groenland Bollen!

Wacht niet langer en voeg deze betoverende tulp toe aan je tuin! Bestel nu je Tulipa Groenland bollen en bereid je voor op een spectaculaire en kleurrijke bloei in het voorjaar. De Groenland-tulp zal je keer op keer verrassen met haar unieke schoonheid en blijvende charme. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de prachtige groene vlammen van de Tulipa Groenland in je eigen tuin!


Waar koop ik de Tulipa Groenland?

De tulpensoort 'Groenland' is te koop vanaf 5 zakjes bij Bloombol. Ook zit het soort in sommige pakketten.

Wanneer moet je de tulp 'Groenland' planten?

Tulipa Groenland plant je in het najaar, van september tot en met december. Wij raden oktober aan.

Is de Tulipa Groenland winterhard?

Nee in principe is de tulp Groenland niet winterhard, maar met een zachte winter heb je kans dat ze het jaar erop zich nog eens laat zien. Let er wel op dat de bloem kleiner kan zijn.

Hoe hoog wordt de Tulipa Groenland?

De tulp kan tot 55 cm hoog worden.

In welke maand bloeit de Tulipa Groenland?

In principe bloeit de Tulipa Groenland in mei, echter met een warm voorjaar of een warme standplaats kan dit eerder zijn.