pre order

Purple Beauty

Een paars-roze kleursensatie…

Voor een gezellige mix met langere lila dahlia’s, top mix dahlia’s als grondbedekker en de speelse callianthus gladiolen die een feest van jouw tuin maken. Ontdek deze paarse schoonheden der zomerbloemen

Maat S: circa 2m2
Maat M: circa 4m2
Maat L: circa 7m2 + gratis kadoartikel

meer info
maatadvies
Anemonen mix (Coronaria de Cean)
Anemonen mix (Coronaria de Cean)
€ 3,75 per zakje (15st.)
Canna City of Portland
Canna City of Portland
€ 3,75 per stuk (1st.)
toon meer
Crocosmia Lucifer
Crocosmia Lucifer
€ 4,75 per zakje (10st.)
Dahlia Alauna Clair Obscure
Dahlia Alauna Clair Obscure
€ 3,75 per stuk (1st.)
Dahlia Cupido Friends
Dahlia Cupido Friends
€ 9,49 per zakje (3st.)
Dahlia Fashion Monger
Dahlia Fashion Monger
€ 3,75 per stuk (1st.)
Dahlia mix Favourite Dance
Dahlia mix Favourite Dance
€ 7,25 per zakje (3st.)
Gladiolus Callianthus
Gladiolus Callianthus
€ 7,25 per zakje (50st.)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
€ 4,75 per zakje (10st.)
Lupine Blauw
Lupine Blauw
€ 3,75 per zakje (3st.)
max. 125 tekens
€ 34,95 1x Purple Beauty pakket S
totaal : € 34,95
nog € 24,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,54
 • gratis verzending vanaf € 59,95
 • orders op voorraad, binnen 48 uur verstuurd
 • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
 • levering in Nederland en België

inhoud

Samengesteld voor vier maanden bloei, in een vrolijke box + gratis tuinhandschoenen en meer leuke extra’s. Leuk om te geven of er zelf een feestje van te maken.

 • Decoratieve dahlia’s (lila)
 • lage dahlia’s met open hart (roze)
 • Anemoondahlia (roze met geel)
 • Gips (roze)
 • Liatris (paars en wit)
 • Calllianthus gladiolen
 • Anemonen (blauw)

Al onze bloembollen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben 100% bloeigarantie.

productinformatie

Een paars-roze kleursensatie…

Voor een gezellige mix met langere lila dahlia’s, top mix dahlia’s als grondbedekker en de speelse callianthus gladiolen die een feest van jouw tuin maken. Ontdek deze paarse schoonheden der zomerbloemen

Maat S: circa 2m2
Maat M: circa 4m2
Maat L: circa 7m2 + gratis kadoartikel

kenmerken

planten van
planten van april t/m mei
bloei:
bloei: juni t/m oktober
locatie:
locatie: zon
bloemhoogte:
bloemhoogte: 25-100 cm
bij- en vlinder aantrekkend
bij- en vlinder aantrekkend

verzorgingstips

Alles wat je moet weten over bloembollen en tuinieren vindt je in onze verzorgingstips. Download ze hier

Bloombol

bloembollen bestellen

Bloembollen bestellen doe je heel gemakkelijk bij Bloombol. Want via de website kun je eenvoudig jouw favoriete pakket of pakketten uitzoeken en bestellen. Voor de lente hebben diverse en unieke bloembollen mengsels met vele verschillende soorten bloemen waaronder:  tulpen, narcissen, hyacinten en crocussen. Maar ook blauwe druifjes, anemonen en fritillaria. Bij ieder pakket kun je ook extra bloembollen bestellen waaronder: alliums, camassia en sneeuwklokjes. Hiernaast hebben we ook pakketten met zomerbloembollen die je kunt bestellen. Hierin zitten altijd dahlia’s. De dahlia’s worden aangevuld met verschillende andere zomerbloeiers waaronder: gladiolen, lelies, zantedeschia’s en crocosmia voor een compleet zomermengsel.

bloembollen cadeau geven

Bloembollen zijn leuk voor jezelf, maar nog leuker om cadeau te geven! Bloombol is altijd een leuke verrassing. Je koopt een mengsel in het kleurenpallet die jij het mooiste vind én krijgt een box vol prachtige bloembollen, die straks drie maanden bloeien in deze combinatie van kleuren. Verder zitten er gratis tuinhandschoenen en vele extra’s in de vrolijke Bloombol doos. Daardoor is alleen het uitpakken is al een feestje. Speciaal voor de mensen die op zoek zijn naar een cadeau met bloembollen hebben wij drie speciale mengsels ontwikkeld: ‘de XS pakketten’. Voor slechts 25 euro heb je een uniek bloembollen geschenk. Dus, zoek jij een origineel én vrolijk cadeau? Bestel dan een bloembollen cadeau van Bloombol! 

meerjarige bloembollen bestellen

Meerjarige bloembollen bestellen doe je bij Bloombol. Wij hebben verschillende pakketten met meerjarige bloembollen met o.a. blauwe druifjes (muscari), crocussen, sneeuwklokjes, narcissen, botanische tulpen en alliums. Deze bloembollen zijn winterhard en hoef je na het bloeien niet uit de grond te halen. Sommige van deze meerjarige bloembollen verwilderen ook. De pakketten met meerjarige bloembollen zijn: Wild Valley, Wild Bunch én Wild Wonder. Voor het zomerseizoen hebben wij helaas geen meerjarige bloembollenpakketten. In ieder pakket zitten dahlia’s, deze zijn meestal niet winterhard. Wél kun je de dahlia’s na het bloeien uit de grond halen en bewaren om het volgende jaar weer te planten.

Waar kan je bloembollen online bestellen?
Bloembollen kun je gemakkelijk online bestellen bij Bloombol. In het najaar moet je de voorjaarsbollen zoals tulpen, hyacinten en narcissen planten. Daarom kun je deze bollen ook alleen van september tot en met december bestellen. Wij versturen altijd binnen twee werkdagen. Zo heb je snel een pakket vol kleur in huis. Na deze periode zijn de voorjaarsbloembollen direct als pre-order voor het volgende jaar te bestellen.

Ook hebben we altijd een selectie zomerpakketten met o.a. dahlia's, gladiolen en lelies. Zomerbollen plant je in het voorjaar. Deze zijn daarom alleen van maart tot en met mei te koop. Ook zomerbollen zijn de rest van het jaar als pre-order te koop.
Welke soorten bloembollen kan ik online bestellen?
Je kunt verschillende soorten bloembollen online bestellen waaronder: tulpen, narcissen, hyacinten, crocussen, alliums en nog veel meer. Ook zitten er verwilderingsbollen in sommige pakketten. In de webshop staan de soorten per pakket beschreven.
Kan ik bloembollen als cadeau bestellen?
Bloembollen zijn een leuk en origineel idee om cadeau te geven. De boxen van Bloombol zijn vrolijk verpakt en zijn er in verschillende kleurenpaletten. Ook hebben we speciale XS cadeau pakketten waaronder: pakket 'Pink Surprise', 'Purple Present' en 'Party Perfect'. Deze zijn te koop vanaf 25 euro. Denk jij aan een bloembollen cadeau, denk dan aan Bloombol.
Waar kan ik zomer bloembollen bestellen?
Bloembollen die bloeien in de zomer kun je bij Bloombol gemakkelijk bestellen. Bollen/knollen van dahlia’s, gladiolen, lelies en nog veel meer bieden wij aan in onze pakketten. Je plant de zomerbollen in het voorjaar waarna je de hele zomer én herfst geniet van de mooiste zomerbloemen.
Zijn er bloembollen die meerjarig zijn?
Er zijn zeker bloembollen die meerjarig zijn. Blauwe druifjes (muscari), crocussen, sneeuwklokjes, sommige narcissen, botanische tulpen en alliums zijn meerjarig. Deze bollen mogen in de winter in de grond blijven zitten waarna ze het volgende jaar weer opkomen. De meeste tulpen moet je in de zomer wél uit de grond halen, deze bloeien slechts één jaar. De bloei informatie is altijd te vinden op de verpakking.