team voor tuingeluk

Bloombol

maak kennis met Bloombol, het verhaal van de kweker, tuinontwerper en stylist.

 

De wereld is in beweging en verandert. Van snelle technologie tot verstedelijking. Grote tuinen worden schaars, een groen balkon een opkomende trend. En we rennen door in onze 24 uurs maatschappij. We willen ‘alles’ en ‘het beste’. En alles moet makkelijk zijn, want tijd is kostbaar. En juist door die alledaagse drukte hebben we behoefte aan rust én  de natuur. Zodat we weer kunnen opladen. Een beetje tuingeluk kan daar bij helpen. Of je nu in een grote tuin zit, of op een balkon. En met dit gegeven begint het verhaal van Bloombol.

Bloombol
Bloombol

de natuur bij jou in huis brengen en jou daarmee blijer en gezonder maken


Dat is de missie van Bloombol. Want bezig zijn met de natuur zorgt voor ontspanning en aandacht voor jezelf. En omdat het een hele uitdaging kan zijn om bollenmengsels samen te stellen, zorgt Bloombol hiervoor. Waardoor de soorten goed zijn afgestemd op elkaar en een lange bloeitijd hebben. Zo is de tijdsinvestering minder, heb je geen keuzestress en heb je meer tijd om te genieten van het feest aan bloemen in jouw tuin of op jouw balkon.

bloembollen gemengd voor jouw tuingeluk, door kweker, tuinontwerper en stylist


Bloombol is een vriendengroep van vakidioten. Wij willen alleen voor het allerbeste gaan. Dat onderscheidt ons. Onze speciaal samengestelde bloembollenmengsels zorgen minimaal 3 maanden voor bloei met veel kleur. De bloeitijden en hoogtes zijn perfect op elkaar afgestemd. Met 100 procent bloeigarantie, dat spreekt voor zich. Kwaliteit, daar gaan we voor. De allerbeste kwaliteit natuurlijk. Met aandacht voor detail, originaliteit en duurzaamheid. Hoe? Maak kennis met de kweker, tuinontwerper en stylist. Wij zijn het team voor tuingeluk.

even voorstellen:

Chantal

Stylist
"De blije reacties en dat 'wow gevoel' bij klanten als het Bloombol-pakket in bloei staat, dat geeft mij energie.“

Peter

Kweker
”De mooiste tijd van het jaar is als de bloemen op het land tot bloei komen en de streek weer kleur krijgt”

Renee

Tuinontwerper
“Ik gun iedereen een leven vol met kleur. Samen met Bloombol toveren we je tuin om tot een kleurrijke bloemenzee!"

Chantal, stylist

Chantal is onze stylist en eigenlijk de duizendpoot van Bloombol. Wat vinden mensen mooi, welke kleuren zijn hip in huis (dit wordt vaak doorgetrokken naar de tuin) en welke trends spelen er, zijn vragen die haar bezig houden. Ook zij is dochter van een bloemenkweker en heeft ervaring als marketeer, communicatiespecialist én bloemist. Bij Bloombol is Chantal vaak ook werkzaam achter de ‘echte’ schermen. Van het samenstellen van de mengsels tot het ontwikkelen en onderhouden van de website, het schrijven van blogs, het maken van content en social media.

Peter de kweker

Peter, onze kweker, is geboren en getogen in het tuindersvak. Al generaties lang is zijn familie bezig met het kweken van de mooiste bloembollen. Op diverse landerijen in de bollenstreek rijdt hij op z’n trekker om te kijken of het gewas er goed bij staat. Het planten van bloembollen doet Peter machinaal. Na de bloei worden de bollen weer uit de grond gehaald om vervolgens verkocht te worden. Peter is onze rots in de branding als het gaat om de beste kwaliteit bollen. Hij kijkt naar een groot formaat en optimale gezondheid van de bollen. Hij weet wat de beste soorten zijn voor de langste bloeitijd én de helderste kleuren.

Renee, tuinontwerpster

Renee is onze tuinontwerpster. Ze is als kind opgegroeid in de Bollenstreek, als dochter van een bloemenkweker. Rond haar twintigste is ze naar Rotterdam verhuisd en werkte ze jaren als decorontwerper. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ze miste het levende materiaal, waarna ze 10 jaar geleden het vormgeven van decors heeft ingeruild voor het vormgeven van tuinen. Door deze achtergrondervaring zijn haar tuinen uniek, creatief en speels: precies wat wij nodig hebben om unieke Bloombol mengsels te maken.

Geef ook jouw tuin kleur,
make it bloom!