retourbeleid

Bloombol

bevalt het product niet? Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour sturen. U betaalt zelf de retourkosten.

Er is recht op retour mits:

  • Als het artikel compleet is
  • Het in de originele staat en verpakking zit
  • Het binnen het termijn van 14 dagen valt

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bloombol geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bloombol.com.

Wij zullen na aanmelding van uw retour en goed ontvangst volgens de bovenstaande voorwaarden binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@bloombol.com. De kosten voor terugzending van het product dien je zelf te betalen.

heb je een verkeerd adres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@bloombol.com. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.