klantenservice

Bloombol

levering

Levering binnen 1 tot 3 dagen. Binnen 48 uur wordt jouw pakket verstuurd en hierna zo snel mogelijk geleverd door onze transportpartner DHL. 

retourneren 

Bevalt het product niet? Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour sturen. U betaald zelf de retourkosten.

Er is recht op retour mits:

  • Als het artikel compleet is
  • Het in de originele staat en verpakking zit
  • Het binnen het termijn van 14 dagen valt

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bloombol geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bloombol.com.

Wij zullen na aanmelding van uw retour en goed ontvangst volgens de bovenstaande voorwaarden binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@bloombol.com. De kosten voor terugzending van het product dien je zelf te betalen.

heb je een verkeerd adres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@bloombol.com. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

heb je een vraag over een pakket, soorten bloembollen óf de verzorging van bepaalde bloemen?

Alles over bloembollen, planten en verzorging kun je vinden in de veel gestelde vragen. 

Staat jouw vraag er niet tussen en wil je direct contact?

Je kan een WhatsApp sturen naar een van onze collega's of een mail sturen. Ga hiervoor naar de contact pagina.