direct leverbaar
30%

Hyacinthus Yellowstone

De zachtgele hyacint..

Hyacinthus Yellowstone is een prachtige gele hyacint.  De bloemen van de Hyacint Yellowstone bloeien in trossen en geven een spectaculair kleurenspektakel dat jouw tuin in het vroege voorjaar zal verlichten.

meer info
maatadvies
Allium Gladiator
Allium Gladiator
€ 9,49 per zakje (5st.)
Allium Purple White
Allium Purple White
€ 7,49 per zakje (15st.)
toon meer
Camassia Quamash
Camassia Quamash
€ 7,49 per zakje (40st.)
Dubbele tulpen | Double sensation
Dubbele tulpen | Double sensation
€ 9,49 per zakje (15st.)
Fritillaria imperialis Mix
Fritillaria imperialis Mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
Nectaroscordum Siculum
Nectaroscordum Siculum
€ 9,49 per zakje (30st.)
Sneeuwklokjes | Galanthus elwesii
Sneeuwklokjes | Galanthus elwesii
€ 9,49 per zakje (25st.)
Tulipa Clusiana mix
Tulipa Clusiana mix
€ 9,49 per zakje (20st.)
wilde kievitsbloem | Fritillaria meleagris mix
wilde kievitsbloem | Fritillaria meleagris mix
€ 9,49 per zakje (30st.)
max. 125 tekens
€ 13,97 1x Hyacinthus Yellowstone - 25 bollen
totaal : € 13,97
nog € 45,97 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,56
  • gratis verzending vanaf € 59,95
  • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
  • levering in Nederland en België

inhoud

  • Hyacinthus Yellowstone bollen

De hyacintenbollen zijn per 5 stuks verpakt in zakjes. Hyacinthus Yellowstone is te bestellen vanaf 5 zakjes. Op iedere verpakking staat een korte planthandleiding met verzorgingsgids. Leuk om los te planten óf om er zelf een mengsel mee te maken.

De bloembollen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben 100% bloeigarantie.

productinformatie

De zachtgele hyacint..

Hyacinthus Yellowstone is een prachtige gele hyacint.  De bloemen van de Hyacint Yellowstone bloeien in trossen en geven een spectaculair kleurenspektakel dat jouw tuin in het vroege voorjaar zal verlichten.

kenmerken

planten van
planten van september t/m december
bloei:
bloei: begin-half april
locatie:
locatie: zon of half schaduw
bloemhoogte:
bloemhoogte: 25 cm

verzorgingstips

Alles wat je moet weten over bloembollen en tuinieren vindt je in onze verzorgingstips. Download ze hier

Bloombol

Ontdek de lichtgele Hyacint Yellowstone

De Hyacint Yellowstone, ook bekend als de "Gele Hyacint," is een van de meest geliefde en opvallende bloemen in de wereld van hyacinten. Met zijn levendige, zonnige gele bloemen en heerlijke geur, brengt deze hyacint een gevoel van vreugde en warmte in elke buitenruimte. De bloemen van de Hyacint Yellowstone bloeien in trossen en geven een spectaculair kleurenspektakel.

Hoe moet je de Hyacint Yellowstone planten?

Het planten van de Hyacint Yellowstone is een eenvoudig en bevredigend proces dat uw tuin in het vroege voorjaar zal opfleuren met prachtige gele bloemen. Hier zijn de stappen die u moet volgen om deze betoverende bloem succesvol te planten:

  • Kies de juiste locatie: De Hyacint Yellowstone gedijt het beste in volle zon of in gedeeltelijke schaduw. Zorg ervoor dat de gekozen plek goed doorlatende grond heeft om wateroverlast te voorkomen. Een locatie met ochtendzon en enige beschutting tegen harde wind zal de bloem goed doen.
  • Timing: De beste tijd om de Hyacint Yellowstone te planten is in de herfst, meestal in september of oktober. Dit geeft de bollen voldoende tijd om zich te vestigen voordat de bloei begint in het vroege voorjaar.
  • Bereid de grond voor: Meng wat compost of goed verteerde mest door om de bodemstructuur en voedingswaarde te verbeteren. Dit is niet altijd nodig. Graaf hierna een plantgat dat ongeveer twee keer zo diep is als de bol.
  • Plaatsing van de bollen: Plaats de bollen met de puntige kant omhoog in het plantgat. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de bollen, ongeveer 10-15 centimeter uit elkaar, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien. In een gemixt mengsel mogen de bollen dichter tegen elkaar aan liggen.
  • Bedekken en water geven: Vul het plantgat met aarde en druk het zachtjes aan. Geef de bollen na het planten grondig water, zodat de grond goed vochtig is.

Tips voor het verzorgen van de Hyacint Yellowstone

Zorg voor goed doorlatende grond: Hyacinten gedijen het beste in grond die water goed afvoert om wortelrot te voorkomen.

Matig water geven: Overmatig water geven kan schadelijk zijn voor de bollen, dus houd de grond gelijkmatig vochtig maar niet doorweekt.

Dode bloemen verwijderen: Om de energie van de plant naar nieuwe groei te leiden, is het belangrijk om dode bloemen te verwijderen zodra ze verwelken.

Bescherming tegen strenge vorst: Als de winter bijzonder streng is, bedek de bloem dan met stro of bladeren om de bollen te beschermen.

 

De Hyacint Yellowstone is werkelijk een juweeltje in de bloemenwereld en een must-have voor elke bloemenliefhebber. Met zijn opvallende gele bloemen en heerlijke geur brengt deze hyacint een lach op het gezicht van iedereen die hem ziet. Met een beetje zorg en aandacht zal deze bloem elk voorjaar terugkeren om uw tuin te verfraaien met zijn buitengewone schoonheid. Wacht niet langer en voeg de Hyacint Yellowstone toe aan uw tuin voor een onvergetelijke bloemenpracht! Hyacinthus Yellowstone is te koop in de webshop van Bloombol