pre order

Floral Spirit

Je mind & heart zijn één.. 

Dat is wanneer je de Floral Spirit bloemen ziet opkomen. Creëer een oase van rust en geniet van jouw innerlijke jij met deze kleurrijke bloembollen. 

meer info
maatadvies
max. 125 tekens
€ 34,95 1x Floral Spirit pakket S
totaal : € 34,95
Nog € 24,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,84
  • gratis verzending vanaf € 59,95
  • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
  • levering in Nederland en België
  • direct van de kweker

inhoud

Samengesteld voor drie maanden bloei, in een vrolijke box + gratis tuinhandschoenen en meer leuke extra’s. Leuk om te geven of er zelf een feestje van te maken.

  • Crocus mix
  • roze 'parrot' tulp 
  • paarse, oranje en creme-kleurige tulpen
  • dubbele roze tulpen
  • blauwe druifjes 
  • Fritillaria

productinformatie

Je mind & heart zijn één.. 

Dat is wanneer je de Floral Spirit bloemen ziet opkomen. Creëer een oase van rust en geniet van jouw innerlijke jij met deze kleurrijke bloembollen. 

kenmerken

planten van
planten van september t/m december
bloei:
bloei: maart t/m mei
locatie:
locatie: zon of half schaduw
bloemhoogte:
bloemhoogte: 15-55 cm

verzorgingstips

Alles wat je moet weten over bloembollen en tuinieren vindt je in onze verzorgingstips. Download ze hier

Bloombol

bloembollenmix kopen

De beste bloembollen die bloeien in het voorjaar koop je heel gemakkelijk bij Bloombol. Makkelijk te bestellen via de webshop en binnen enkele dagen in huis. Bloombol staat voor 100% tuingeluk. Onze bollen komen direct van de kweker en zijn van de hoogste kwaliteit. De soorten in de webshop zijn speciaal geselecteerd op de mooiste kleur, stevigheid en diversiteit. Verschillende soorten tulpen, narcissen, hyacinten, crocussen, blauwe druifjes (muscari), fritillaria, camassia en alliums vind je bij Bloombol.

bloembollenpakket 'Floral Spirit'

Wanneer je de bloemen van Floral Spirit ziet opkomen worden je hart en ziel één. Creëer een oase van rust en geniet van jouw innerlijke jij met deze kleurrijke bloembollen. Compleet samengestelde pakketten met voorjaarsbollen zoals pakket Floral Spirit koop je bij Bloombol. Onze kweker, tuinontwerper en stylist hebben samen verschillende pakketten met voorjaarsbollen samengesteld. Deze zijn perfect afgestemd op kleur, bloeihoogte én bloeitijd. Je hoeft hier zelf niet meer over na te denken, lekker makkelijk! Ieder pakket heeft een bloeitijd van minimaal drie maanden.

In pakket Floral Spirit zitten tulpen, crocussen, blauwe druifjes en fritillaria's. Je kunt het pakket uitbreiden naar je eigen smaak door extra losse bloembollen toe te voegen. Alliums en camassia’s voeg je toe voor een langere bloei én sneeuwklokjes voor een vroegere bloei. Ook kun je het pakket verrijken met specialere soorten tulpen of narcissen. Je tuin wordt een bloemenzee komend voorjaar!

Bloembollenpakket Floral Spirit plant je van september tot en met december. In het voorjaar, vanaf februari komen de eerste bloemen tot bloei. Alle voorjaarspakketten hebben een bloeitijd van minimaal 3 maanden, meestal tot en met mei.

pakket Floral Spirit cadeau geven

Bloembollen zijn leuk voor jezelf, maar nog leuker om cadeau te geven! Pakket Floral Spirit is altijd een leuke verrassing. Je koopt het pakket gemakkelijk online én krijgt een box vol prachtige bloembollen thuisgestuurd die straks drie maanden lang zullen bloeien in deze combinatie van kleuren. Verder zitten er gratis tuinhandschoenen en vele extra’s in de vrolijke Bloombol doos. Daardoor is alleen het uitpakken is al een feestje. Naar een ander adres versturen is mogelijk!