pre order

Fairy Tale

Het lijkt wel een sprookje.. 

Fairy Tale neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur. Ontdek de mooiste tulpen, narcissen en hyacinten in dit mengsel en laat je betoveren door de zachte kleuren en hoogteverschillen.

meer info
maatadvies
max. 125 tekens
€ 34,95 1x Fairy Tale pakket S
totaal : € 34,95
Nog € 24,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,84
 • gratis verzending vanaf € 59,95
 • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
 • levering in Nederland en België
 • direct van de kweker

inhoud

Samengesteld voor drie maanden bloei, in een vrolijke box + gratis tuinhandschoenen en meer leuke extra’s. Leuk om te geven of er zelf een feestje van te maken.

 • geel-witte crocussen
 • lichtgele hyacinten
 • verschillende soorten narcissen
 • leliebloemige paarse tulp
 • dubbele tulpen (paars en geel)
 • grote roze tulpen 
 • paars-roze tulpen

productinformatie

Het lijkt wel een sprookje.. 

Fairy Tale neemt je mee op een sprookjesachtig avontuur. Ontdek de mooiste tulpen, narcissen en hyacinten in dit mengsel en laat je betoveren door de zachte kleuren en hoogteverschillen.

kenmerken

planten van
planten van september t/m december
bloei:
bloei: maart t/m mei
locatie:
locatie: zon of half schaduw
bloemhoogte:
bloemhoogte: 15-60 cm

verzorgingstips

Alles wat je moet weten over bloembollen en tuinieren vindt je in onze verzorgingstips. Download ze hier

Bloombol

bloembollen bestellen

De beste bloembollen die bloeien in het voorjaar koop je heel gemakkelijk bij Bloombol. Makkelijk te bestellen via de webshop en binnen enkele dagen in huis. Bloombol staat voor 100% tuingeluk. Onze bollen komen direct van de kweker en zijn van de hoogste kwaliteit. De soorten in de webshop zijn speciaal geselecteerd op de mooiste kleur, stevigheid en diversiteit. Verschillende soorten tulpen, narcissen, hyacinten, crocussen, blauwe druifjes (muscari), fritillaria, camassia en alliums vind je bij Bloombol.

bloembollenmix 'Fairy Tale'

Compleet samengestelde pakketten met voorjaarsbollen koop je bij Bloombol. Onze kweker, tuinontwerper en stylist hebben samen verschillende pakketten met voorjaarsbollen samengesteld. Deze zijn perfect afgestemd op kleur, bloeihoogte én bloeitijd. Je hoeft hier zelf niet meer over na te denken, lekker makkelijk! Ieder pakket heeft een bloeitijd van minimaal drie maanden.

In pakket Fairy Tale zitten tulpen, dubbele tulpen narcissen, crocussen en hyacinten. Je kunt het pakket zelf personaliseren door extra losse bloembollen toe te voegen. Alliums en camassia’s voeg je toe voor een langere bloei én sneeuwklokjes voor een vroegere bloei. Ook kun je het pakket verrijken met specialere soorten tulpen of narcissen.

Bloembollenpakket Fairy Tale plant je van september tot en met december. In het voorjaar, vanaf februari komen de eerste bloemen tot bloei. Alle voorjaarspakketten hebben een bloeitijd van minimaal 3 maanden.

Pakket Fairy Tale cadeau geven

Bloembollen zijn leuk voor jezelf, maar nog leuker om cadeau te geven! Pakket Fairy Tale is altijd een leuke verrassing. Je koopt deze mix met paars, roze en gele kleuren én krijgt een box vol prachtige bloembollen, die straks drie maanden bloeien in deze combinatie van kleuren. Verder zitten er gratis tuinhandschoenen en vele extra’s in de vrolijke Bloombol doos. Daardoor is alleen het uitpakken is al een feestje. Versturen naar een ander adres is mogelijk!