pre order

Dolce Vita

La Dolce Vita, 

Het zoete leven in bloemen, dat is het Dolce Vita. Een knallend mengsel met o.a. roze en rode tulpen en gele en witte narcissen. Laat jouw border opvallen deze lente!

meer info
maatadvies
max. 125 tekens
€ 34,95 1x Dolce Vita pakket S
totaal : € 34,95
Nog € 24,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,84
  • gratis verzending vanaf € 59,95
  • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
  • levering in Nederland en België
  • direct van de kweker

inhoud

Samengesteld voor drie maanden bloei, in een vrolijke box + gratis tuinhandschoenen en meer leuke extra’s. Leuk om te geven of er zelf een feestje van te maken.

  • wit-gele crocussen
  • botanische tulpen
  • enkele tulpen met rood en geel
  • witte en gele narcissen
  • roze hyacinten
  • roze enkele tulpen 

productinformatie

La Dolce Vita, 

Het zoete leven in bloemen, dat is het Dolce Vita. Een knallend mengsel met o.a. roze en rode tulpen en gele en witte narcissen. Laat jouw border opvallen deze lente!

kenmerken

planten van
planten van september t/m december
bloei:
bloei: maart t/m mei
locatie:
locatie: zon of half schaduw
bloemhoogte:
bloemhoogte: 15-55 cm

verzorgingstips

Alles wat je moet weten over bloembollen en tuinieren vindt je in onze verzorgingstips. Download ze hier

Bloombol

bloembollen kopen

De beste bloembollen die bloeien in het voorjaar koop je heel gemakkelijk bij Bloombol. Makkelijk te bestellen via de webshop en binnen enkele dagen in huis. Bloombol staat voor 100% tuingeluk. Onze bollen komen direct van de kweker en zijn van de hoogste kwaliteit. De soorten in de webshop zijn speciaal geselecteerd op de mooiste kleur, stevigheid en diversiteit. Verschillende soorten tulpen, narcissen, hyacinten, crocussen, blauwe druifjes (muscari), fritillaria, camassia en alliums vind je bij Bloombol.

bloembollenpakket 'Dolce Vita'

Compleet samengestelde pakketten met voorjaarsbollen koop je bij Bloombol. Onze kweker, tuinontwerper en stylist hebben samen verschillende pakketten met voorjaarsbollen samengesteld. Deze zijn perfect afgestemd op kleur, bloeihoogte én bloeitijd. Je hoeft hier zelf niet meer over na te denken, lekker makkelijk! Ieder pakket heeft een bloeitijd van minimaal drie maanden.

In pakket Dolce Vita zitten tulpen, botanische tulpen, narcissen, crocussen en hyacinten. Je kunt het pakket zelf personaliseren door extra losse bloembollen toe te voegen. Alliums en camassia’s voeg je toe voor een langere bloei én sneeuwklokjes voor een vroegere bloei. Ook kun je het pakket verrijken met specialere soorten tulpen of narcissen. Jij bent de baas, jouw tuin wordt een paradijs!

Bloembollenpakket Dolce Vita plant je van september tot en met december. In het voorjaar, vanaf februari komen de eerste bloemen tot bloei. Alle voorjaarspakketten hebben een bloeitijd van minimaal 3 maanden, meestal tot en met mei.

Dolce Vita cadeau geven

Bloembollen zijn leuk voor jezelf, maar nog leuker om cadeau te geven! Pakket Dolce Vita is altijd een leuke verrassing. Je koopt een mengsel in het kleurenpallet die jij het mooiste vind én krijgt een box vol prachtige bloembollen, die straks drie maanden bloeien in deze combinatie van kleuren. Verder zitten er gratis tuinhandschoenen en vele extra’s in de vrolijke Bloombol doos. Daardoor is alleen het uitpakken is al een feestje.