direct leverbaar
nieuw!

Delphinium zaden

Ontdek de Delphinium..

De Delphinium, of ridderspoor, is een echte blikvanger met zijn hoge stelen vol helderblauwe, hyacintbloemige bloemen. Het Delphinium mengsel is leuk om los te planten of tussen vaste planten of zomerbollen. 

meer info
maatadvies
Crocosmia mix
Crocosmia mix
€ 9,49 per zakje (50st.)
Dahlia Happy Single mix
Dahlia Happy Single mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
toon meer
Dahlia pompon mix
Dahlia pompon mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
Gladiolus Callianthus
Gladiolus Callianthus
€ 7,49 per zakje (50st.)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
€ 9,49 per zakje (10st.)
Nerine mix
Nerine mix
€ 9,49 per zakje (5st.)
Ranonkel pastel mix
Ranonkel pastel mix
€ 9,49 per zakje (40st.)
max. 125 tekens
€ 3,95 1x Delphinium consolida Imperial mix (zaden)
totaal : € 3,95
Nog € 55,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,72
  • gratis verzending vanaf € 59,95
  • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
  • levering in Nederland en België
  • direct van de kweker

inhoud

Inhoud:

  • Delphinium consolida Imperial mix zaden
  • +/- 50 zaden per zakje – goed voor ongeveer 0,5 - 1 m2

De zaden zijn verpakt in een vrolijk zakje met hierop een korte planthandleiding.

productinformatie

Ontdek de Delphinium..

De Delphinium, of ridderspoor, is een echte blikvanger met zijn hoge stelen vol helderblauwe, hyacintbloemige bloemen. Het Delphinium mengsel is leuk om los te planten of tussen vaste planten of zomerbollen. 

kenmerken

planten van
planten van april t/m mei (zaaien in de volle grond)
bloei:
bloei: juli-oktober
locatie:
locatie: zon
bloemhoogte:
bloemhoogte: 80 cm
Bloombol

Delphinium zaden kopen?

Voor het kopen van Delphinium, ook wel bekend als ridderspoor zaden, ben je bij Bloombol aan het juiste adres. We hebben een prachtige zadenmix van Delphinium consolida Imperial bloemen in verschillende kleuren.

Delphinium Consolida Imperial bloemen voor jouw tuin

De Delphinium, ook wel bekend als Ridderspoor, is een blikvanger voor je tuin. De bloemen hebben torenhoge stengels vol met bloemen in een palet van blauw, roze, wit en paars. De mix voegt niet alleen hoogte en structuur toe aan je borders maar trekt ook nuttige insecten zoals bijen en vlinders aan. Daarnaast zijn het prachtige bloemen voor in een boeket! Ook voor in de pluktuin is de Delphinium dus een echte must-have.

Zaaien van de Delphinium zaden

Heb je straks de Delphinium zaden gekocht? Dan is het in april-mei tijd om ze te zaaien. Hoe kun je dit als beste doen? Kies voor een zonnige tot halfschaduwrijke plek, want de bloemen houden van het licht, maar waarderen ook wat verkoeling tijdens de heetste uren. Het zaaien kan direct in de volle grond vanaf april tot juni, of voor de enthousiastelingen onder ons, start ze binnen in maart-april voor een voorsprong. Zorg ervoor dat je de zaadjes lichtjes bedekt met aarde en ze voldoende ruimte geeft om te groeien. Met een beetje geduld en liefde, zul je zien hoe je ridderspoortjes tot leven komen​

Verzorging van de Delphinium

Nu je Delphiniums in de grond zitten, is het tijd om ze goed te verzorgen. Regelmatig water geven is cruciaal, vooral tijdens droge periodes. De bloemen houden van vocht, maar staan niet graag met hun voeten in het water, dus zorg voor een goede drainage. Een maandelijkse traktatie van algemene tuinmest zal ze ook helpen om die spectaculaire bloemen te produceren waar we allemaal zo van houden. En een kleine tip: snijd de uitgebloeide bloemen weg om een tweede bloei te stimuleren. Zo blijft je tuin de hele zomer door een feestje.

Koop jouw Delphinium zaden nu bij Bloombol

Zin om je tuin op te fleuren? Met de Delphinium Consolida Imperial Mix zaden van Bloombol zit je goed. Elk zakje dat je bij ons koopt, zit vol met zaadjes waaruit de mooiste Delphiniums in diverse kleuren groeien. Het is net alsof je een beetje toverkracht in handen hebt, maar dan voor in de tuin. Denk aan de prachtige kleuren die straks jouw tuin sieren: van diepblauw tot zachtroze en spierwit. Klinkt goed, toch? Bestel je zakje zaden bij Bloombol en maak je klaar voor een tuin vol kleurrijke verrassingen. Elk zakje biedt je een wereld aan bloemenpracht, dus waarom zou je wachten? Begin vandaag nog met het planten van je Delphinium zaden van Bloombol en tover je tuin om in een bloeiend paradijs!