direct leverbaar
nieuw!

Cosmea zaden

Ontdek Cosmea..

Cosmea is de kleurrijke en vrolijke bloem in de kleuren roze, paars en wit. Ze krijgt lange stengels, ideaal voor zowel de tuin als snijbloemen.

meer info
maatadvies
Crocosmia mix
Crocosmia mix
€ 9,49 per zakje (50st.)
Dahlia Happy Single mix
Dahlia Happy Single mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
toon meer
Dahlia pompon mix
Dahlia pompon mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
Gladiolus Callianthus
Gladiolus Callianthus
€ 7,49 per zakje (50st.)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
€ 9,49 per zakje (10st.)
Nerine mix
Nerine mix
€ 9,49 per zakje (5st.)
Ranonkel pastel mix
Ranonkel pastel mix
€ 9,49 per zakje (40st.)
max. 125 tekens
€ 3,95 1x Cosmos bipinnatus Sensation mix (zaden)
totaal : € 3,95
Nog € 55,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,72
  • gratis verzending vanaf € 59,95
  • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
  • levering in Nederland en België
  • direct van de kweker

inhoud

Inhoud:

  • Cosmos bipinnatus Sensation mix zaden
  • +/- 50 zaden – goed voor ongeveer 0,5 - 1 m2

De zaden zijn verpakt in een vrolijk zakje met hierop een korte planthandleiding.

productinformatie

Ontdek Cosmea..

Cosmea is de kleurrijke en vrolijke bloem in de kleuren roze, paars en wit. Ze krijgt lange stengels, ideaal voor zowel de tuin als snijbloemen.

kenmerken

planten van
planten van april t/m mei (zaaien in de volle grond)
bloei:
bloei: juli-oktober
locatie:
locatie: zon
bloemhoogte:
bloemhoogte: 100 cm
Bloombol

Cosmea zaden kopen?

Ben je klaar om je tuin om te toveren met een explosie van kleur? Dan zijn Cosmea zaden precies wat je nodig hebt! Deze prachtige bloem, ook bekend als Cosmos, is een echte blikvanger met haar vrolijke mix van roze, paars en witte tinten. Cosmea bloemzaad is niet alleen gemakkelijk te planten, maar ook verrassend onderhoudsvriendelijk, waardoor het een favoriet is van vele tuiniers.

Het zaaien van Cosmea zaden

Cosmea zaden zaaien is jouw eerste stap naar een tuin vol kleur. Deze zaden kunnen direct in de volle grond gezaaid worden zodra de kans op vorst voorbij is, meestal na de IJsheiligen in mei. Zorg ervoor dat je ze op een zonnige plek zaait en bedek ze slechts lichtjes met aarde. Cosmea houdt van licht en warmte, dus kies een plekje uit waar ze volop van de zon kunnen genieten. Het mooie aan Cosmea zaden is dat ze niet veel nodig hebben om te ontkiemen; een beetje geduld en regelmatig water geven is genoeg om ze op weg te helpen.

Verzorging van je Cosmea’s

Eenmaal gezaaid, is Cosmea verrassend onderhoudsarm. De bloemen houden van zonlicht en hebben slechts een beetje water nodig. In de beginfase is het belangrijk om de grond licht vochtig te houden, maar eenmaal gevestigd, kan Cosmea prima zelf water uit de grond trekken. Tijdens bijzonder droge perioden kun je natuurlijk een handje helpen met wat extra water. Vergeet niet om uitgebloeide bloemen regelmatig te verwijderen; dit stimuleert de plant om meer bloemen te produceren en verlengt de bloeiperiode. Als je een vollere plant wilt, kun je de topjes van de stengels knippen om vertakking te stimuleren. Pas daarnaast op met het geven van teveel mest. Dit zorgt voor meer gebladerte wat ten koste gaat van de bloemen.

Cosmea zaden kopen bij Bloombol

Klaar om de sprong te wagen en je tuin te vullen met de vrolijke Cosmea? Bij Bloombol ben je aan het juiste adres voor het kopen en bestellen van hoogwaardige Cosmea zaden. Wij hebben een zadenmix met de Cosmos/Cosmea in verschillende kleuren waaronder roze, paars, en wit. Bestellen is eenvoudig: bezoek onze website, kies voor de Cosmea zadenmix en plaats je bestelling. Voordat je het weet, liggen de zaden bij jou op de mat. Waar wacht je nog op? Ontdek de Cosmea en maak van jouw tuin een kleurrijk paradijs!