borderpakket vaste planten

Meerdere jaren kleur én plezier van deze bloeiers..

Het borderpakket vaste planten bestaat uit een sensationele samenstelling van vaste planten. Van verschillende papavers, 'vuurpijlen' (Tritoma), zonnehoed (Echinacea), Iris, Astilbe, Phlox én Liatris. Vaste planten sterven bovengronds af in de winter en komen daarna ieder jaar weer tot bloei vanaf mei/juni. De soorten en kleuren zijn op elkaar afgestemd door onze kweker, stylist en tuinontwerper.

meer info
maatadvies
max. 125 tekens
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,83
 • gratis verzending vanaf € 59,95
 • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
 • levering in Nederland en België
 • direct van de kweker

inhoud

Verschillende vaste planten verpakt per knol óf wortelstok:

 • Papaver orientale Fornsett Summer (roze gerafeld)
 • Papaver orientale Picotee (oranje/rood)
 • Echinacea purpurea (roze)
 • Echinacea White Swan (wit met groen)
 • Astilbe arendsii Gloria Purpurea (roze)
 • Iris ensata Blueberry Pie (paars)
 • Phlox panuculata Blue Paradise (paars)
 • Liatris spicata (paars)

Alle knollen en/of wortelstokken groeien uit tot volwaardige planten. Let op: sommige zullen er 2 tot 3 jaar over doen voordat de eerste bloemen zichtbaar zijn. Op ieder zakje staat een korte planthandleiding met verzorgingsgids.

productinformatie

Meerdere jaren kleur én plezier van deze bloeiers..

Het borderpakket vaste planten bestaat uit een sensationele samenstelling van vaste planten. Van verschillende papavers, 'vuurpijlen' (Tritoma), zonnehoed (Echinacea), Iris, Astilbe, Phlox én Liatris. Vaste planten sterven bovengronds af in de winter en komen daarna ieder jaar weer tot bloei vanaf mei/juni. De soorten en kleuren zijn op elkaar afgestemd door onze kweker, stylist en tuinontwerper.

kenmerken

planten van
planten van april-oktober
bloei:
bloei: april-november
locatie:
locatie: zon of half schaduw
bloemhoogte:
bloemhoogte: 30 - 70 cm
Bloombol

bloembollen bestellen

Bloembollen bestellen doe je heel gemakkelijk bij Bloombol. Want via de website kun je eenvoudig jouw favoriete pakket of pakketten uitzoeken en bestellen. Voor de lente hebben diverse en unieke bloembollen mengsels met vele verschillende soorten bloemen waaronder:  tulpen, narcissen, hyacinten en crocussen. Maar ook blauwe druifjes, anemonen en fritillaria. Bij ieder pakket kun je ook extra bloembollen bestellen waaronder: alliums, camassia en sneeuwklokjes. Hiernaast hebben we ook pakketten met zomerbloembollen die je kunt bestellen. Hierin zitten altijd dahlia’s. De dahlia’s worden aangevuld met verschillende andere zomerbloeiers waaronder: gladiolen, lelies, zantedeschia’s en crocosmia voor een compleet zomermengsel.

bloembollen cadeau geven

Bloembollen zijn leuk voor jezelf, maar nog leuker om cadeau te geven! Bloombol is altijd een leuke verrassing. Je koopt een mengsel in het kleurenpallet die jij het mooiste vind én krijgt een box vol prachtige bloembollen, die straks drie maanden bloeien in deze combinatie van kleuren. Verder zitten er gratis tuinhandschoenen en vele extra’s in de vrolijke Bloombol doos. Daardoor is alleen het uitpakken is al een feestje. Speciaal voor de mensen die op zoek zijn naar een cadeau met bloembollen hebben wij drie speciale mengsels ontwikkeld: ‘de XS pakketten’. Voor slechts 25 euro heb je een uniek bloembollen geschenk. Dus, zoek jij een origineel én vrolijk cadeau? Bestel dan een bloembollen cadeau van Bloombol! 

meerjarige bloembollen bestellen

Meerjarige bloembollen bestellen doe je bij Bloombol. Wij hebben verschillende pakketten met meerjarige bloembollen met o.a. blauwe druifjes (muscari), crocussen, sneeuwklokjes, narcissen, botanische tulpen en alliums. Deze bloembollen zijn winterhard en hoef je na het bloeien niet uit de grond te halen. Sommige van deze meerjarige bloembollen verwilderen ook. De pakketten met meerjarige bloembollen zijn: Wild Valley, Wild Bunch én Wild Wonder. Voor het zomerseizoen hebben wij helaas geen meerjarige bloembollenpakketten. In ieder pakket zitten dahlia’s, deze zijn meestal niet winterhard. Wél kun je de dahlia’s na het bloeien uit de grond halen en bewaren om het volgende jaar weer te planten.

 

Waar kan je bloembollen online bestellen?
Bloembollen kun je gemakkelijk online bestellen bij Bloombol. In het najaar moet je de voorjaarsbollen zoals tulpen, hyacinten en narcissen planten. Daarom kun je deze bollen ook alleen van september tot en met december bestellen. Wij versturen altijd binnen twee werkdagen. Zo heb je snel een pakket vol kleur in huis. Na deze periode zijn de voorjaarsbloembollen direct als pre-order voor het volgende jaar te bestellen.
Ook hebben we altijd een selectie zomerpakketten met o.a. dahlia's, gladiolen en lelies. Zomerbollen plant je in het voorjaar. Deze zijn daarom alleen van maart tot en met mei te koop. Ook zomerbollen zijn de rest van het jaar als pre-order te koop.
Welke soorten bloembollen kan ik online bestellen?
Je kunt verschillende soorten bloembollen online bestellen waaronder: tulpen, narcissen, hyacinten, crocussen, alliums en nog veel meer. Ook zitten er verwilderingsbollen in sommige pakketten. In de webshop staan de soorten per pakket beschreven.
Kan ik bloembollen als cadeau bestellen?
Bloembollen zijn een leuk en origineel idee om cadeau te geven. De boxen van Bloombol zijn vrolijk verpakt en zijn er in verschillende kleurenpaletten. Ook hebben we speciale XS cadeau pakketten waaronder: pakket 'Pink Surprise', 'Purple Present' en 'Party Perfect'. Deze zijn te koop vanaf 25 euro. Denk jij aan een bloembollen cadeau, denk dan aan Bloombol.
Waar kan ik zomerbollen bestellen?
Bloembollen die bloeien in de zomer kun je bij Bloombol gemakkelijk bestellen. Bollen/knollen van dahlia’s, gladiolen, lelies en nog veel meer bieden wij aan in onze pakketten. Je plant de zomerbollen in het voorjaar waarna je de hele zomer én herfst geniet van de mooiste zomerbloemen.
Zijn er bloembollen die meerjarig zijn?
Er zijn zeker bloembollen die meerjarig zijn. Blauwe druifjes (muscari), crocussen, sneeuwklokjes, sommige narcissen, botanische tulpen en alliums zijn meerjarig. Deze mogen in de grond blijven zitten. De meeste tulpen moet je in de zomer wél uit de grond halen, deze bloeien slechts één jaar. De bloei informatie is altijd te vinden op de verpakking.