direct leverbaar
nieuw!

Bloemzaden bijen en vlinders

Ontdek 'Bee Perfect' de bij- en vlinder zadenmix..

Speciaal mengsel met soorten die bijen en vlinders aantrekken. De soorten zijn een mooie, kleurrijke variatie aan speelse bloemen die zowel eenjarig als meerjarig zijn.

meer info
maatadvies
Crocosmia mix
Crocosmia mix
€ 9,49 per zakje (50st.)
Dahlia Happy Single mix
Dahlia Happy Single mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
toon meer
Dahlia pompon mix
Dahlia pompon mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
Gladiolus Callianthus
Gladiolus Callianthus
€ 7,49 per zakje (50st.)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
Lelietje van dalen (Convallaria majalis)
€ 9,49 per zakje (10st.)
Nerine mix
Nerine mix
€ 9,49 per zakje (5st.)
Ranonkel pastel mix
Ranonkel pastel mix
€ 9,49 per zakje (40st.)
max. 125 tekens
€ 3,95 1x Bloemzaden bijen en vlinders
totaal : € 3,95
Nog € 55,99 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,72
  • gratis verzending vanaf € 59,95
  • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
  • levering in Nederland en België
  • direct van de kweker

inhoud

Inhoud:

  • Zaden van verschilende eenjarige en meerjarige zomerbloemen
  • 0,75 gram per zakje – goed voor ongeveer 1 -1,5 m2

De zaden zijn verpakt in een vrolijk zakje met hierop een korte planthandleiding.

productinformatie

Ontdek 'Bee Perfect' de bij- en vlinder zadenmix..

Speciaal mengsel met soorten die bijen en vlinders aantrekken. De soorten zijn een mooie, kleurrijke variatie aan speelse bloemen die zowel eenjarig als meerjarig zijn.

kenmerken

planten van
planten van april t/m mei (zaaien in de volle grond)
bloei:
bloei: juli-oktober
locatie:
locatie:
bloemhoogte:
bloemhoogte: 20-80 cm
Bloombol

Bloemzaden voor bijen en vlinders kopen?

Ontdek de magie van je eigen tuin met de Bee Perfect mix, de bloemzadenmix van Bloombol die bijen en vllinders aantrekt! Door deze bijzondere bloemzadenmix te kopen haal je niet zomaar een verzameling zaden in huis; het is een zorgvuldig samengestelde symfonie van kleuren en geuren, speciaal ontworpen om je tuin te transformeren in een bruisende oase van leven. Doordat het mengsel veel bloemen bevat die een open hartje hebben, is de Bee Perfect mix dé manier om bijen, vlinders, en andere nuttige insecten naar je tuin te lokken. Deze bloemen zijn niet alleen een lust voor het oog maar spelen ook een cruciale rol in het aantrekken van bestuivers door hun nectar en stuifmeel.

Planten van bloemzaden

Nadat je de bloemzaden voor bijen en vlinders hebt gekocht is het tijd om ze te zaaien. Het leuke van de Bee Perfect mix is dat het zaaien een fluitje van een cent is. Zeg maar dag tegen ingewikkelde tuinhandleidingen; met deze mix zaai je rechtstreeks in de volle grond van april tot mei. Een zakje van de mix bedekt een gebied van zo’n 1 tot 1,5 meter. Stel je voor: met slechts een klein zakje zaad creëer je een kleurrijk paradijs dat gonst van het leven!

Tuintips voor en tuin vol bloemenpracht

Voor de enthousiaste tuinier die nog wat extra tips wil: het planten van bloemzaden is een avontuur op zich. Zorg ervoor dat je de grond goed voorbereidt door deze los te maken en eventuele stenen of onkruid te verwijderen. Een beetje compost kan wonderen doen voor de voedingswaarde van de grond. Verspreid de zaden gelijkmatig over je voorbereide stuk grond en bedek ze licht met aarde. Een beetje water geven, en voilà, het wachten op de bloemenpracht kan beginnen!

Verzorging van zaden en bloemen

Wat de verzorging betreft, is de Bee Perfect mix, de mix met bloemzaden voor bijen en vlinders verrassend onderhoudsvriendelijk. Deze bloemen zijn ware overlevers en vragen niet veel meer dan een beetje liefde en regelmatig water. Vooral in de beginfase is het belangrijk om de grond vochtig te houden, zodat de zaden goed kunnen kiemen. Eenmaal gevestigd, zullen de bloemen met minimale zorg floreren, en je belonen met hun betoverende aanwezigheid.

Bloemzaden voor bijen en vlinders kopen bij Bloombol

Dus, ben je al een pro in tuinieren of begin je net met het ontdekken van je liefde voor bloemen? De bloemzadenmix voor bijen en vlinders is hoe dan ook perfect voor jou! Het geeft je tuin niet alleen meer kleur en leven, maar helpt ook onze belangrijke bijen en vlinders. Dus, wat houdt je tegen? Tijd om te beginnen met zaaien, groeien en vooral genieten van al het moois dat bloemen en hun vrolijke vriendjes te bieden hebben! Koop nu de bloemzadenmix voor bijen en vlinders ‘Bee Perfect’ bij Bloombol.