Gratis verzending vanaf € 59,95   |   verzending binnen 48 uur   |   3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie

Bloombol

bloembollen-kado-relatiegeschenk

Een bloembollen relatiegeschenk? Als steuntje in de rug voor jouw werknemers. Dat het volgende jaar, een jaar vol bloeiende bloemen met vrolijke kleuren mag zijn. Een vrolijk en kleurrijk relatiegeschenk, dat is een relatiegeschenk met bloembollen.

 

Een vrolijk en kleurrijk 2021!

Het jaar 2020 was anders dan anders, een enerverend jaar, voor iedereen. Voor bedrijven. Hele structuren omgegooid, personeel geschrapt, waarna nu vele hopen op hun voortbestaan. Voor werknemers. Thuiswerken, in één huis met partner, kinderen, kat, hond… of op kantoor onder andere omstandigheden dan ze gewend zijn. Het is allemaal niet makkelijk geweest. En nog steeds is 2020 een uitdagend jaar, waar we samen doorheen moeten komen.

 

Zeg het met bloembollen

We moeten samen volhouden, samen gaat het lukken. En als hart onder de riem, voor de werknemers die zich blijven inzetten, is er het bloembollen relatiegeschenk van Bloombol. Mooie A-kwaliteit bloembollen, met verschillende soorten bollen en kleurenmengsels in één pakket. Bloembollen direct van de kweker die eenvoudig in je tuin of in potten te planten zijn. Zo wordt het een lente vol kleur en worden je werknemers echt verrast!

 

bloembollen-plantenRelatiegeschenk op maat

Een bloembollen relatiegeschenk van Bloombol is geheel op maat samen te stellen. Wij denken graag mee om de pakketten persoonlijk en helemaal naar wens te maken. Bloembollen zijn de basis, maar we kunnen bijvoorbeeld ook een persoonlijk geschreven kaartje of andere producten toevoegen aan het pakket. Zo wordt het een uniek geschenk!

 

 

 

Vrolijke bloemetjes, daar wordt toch iedereen blij van! Met een bloembollen relatiegeschenk zit je dus altijd goed! Voor een offerte op maat mail je naar info@bloombol.com

× Heb je een vraag?