Gratis verzending vanaf € 59,95   |   verzending binnen 48 uur   |   3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie

Bloombol

Bloembollen online kopen? Tegenwoordig is alles online te koop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op internet te vinden. Zelfs bloemen en planten. En natuurlijk dus ook bloembollen. Maar waarom zou je bloembollen online bestellen en ze niet in het tuincentrum of de bloemenwinkel kopen?

 

Overzicht en vergelijken

Er zijn verschillende webshops die bloembollen aanbieden. Omdat er verschillende kwekers en merken bloembollen zijn. In de tuincentra zie je vaak slechts de bloembollen van één kweker of van een bepaald merk. Online kun je gemakkelijk de prijzen en verschillende soorten en pakketten vergelijken. En ook jouw favoriete bloembollen uitkiezen. Na je online bloembollenonderzoek kun je uiteindelijk op een of op meerdere websites jouw lievelingsbloembollen bestellen.

 

Vanuit de luie stoel

Nog een belangrijk voordeel van het bloembollen online kopen is natuurlijk dat je nergens naartoe hoeft! Vanuit je luie stoel, achter de tv, of zelfs vanuit je bed kun je bestellen. Je krijgt de bloembollen thuis bezorgd en je kunt direct beginnen met planten! Dus niet meer langs verschillende tuincentra en bloemenwinkels om jouw favoriete bloembollen te kopen. Zo bespaar je een hoop tijd!

 

Makkelijk kiezen

Je kunt ook complete mengsels kopen. De pakketten van Bloombol bevatten allerlei soorten bloembollen waardoor je in de lente drie maanden lang bloeiende bloemen in de tuin hebt. Je hoeft zelf niet na te denken over welke soorten je nodig hebt. Je kiest de kleur die jij mooi vindt, de soorten en de samenstellingen regelt Bloombol. Met zo’n pakket ben je met één online bestelling klaar. Dat is al helemaal makkelijk kiezen!

 

Zo geregeld!bloembollen-online-kopen

In winkels is niet altijd alles beschikbaar. Je lievelingssoorten of net dat ene pakket, met die mooie tulpen, dat je graag wilde hebben is uitverkocht. Door online je bloembollen te kopen heb je dit probleem niet! Als bij Bloombol een pakket niet meer op voorraad is, stuur gerust een e-mail. Doordat wij direct samenwerken met een kweker en tuinontwerper is dit zo weer geregeld!

Veel plezier bij het uitzoeken van jouw favoriete bloembollen! En alvast veel plantplezier!

 

Make it bloom!

× Heb je een vraag?