Gratis verzending vanaf € 59,95   |   verzending binnen 48 uur   |   3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie

zomer-tuin-border

Wij geven je 9 tuintips voor een perfecte tuin in de zomer! Let op onkruid, slakken en rupsen, plant zomerbollen en heb je wel eens gedacht aan vaste planten? Alle tips op een rijtje.

De amaryllis bol, iedere herfst zie je ze weer in de winkel. De amaryllis is dé bolbloem die je met kerst al in bloei kunt hebben. Deze excentrieke verschijning zet je namelijk neer in de huiskamer en je ziet hem dag na dag uitgroeien tot een prachtige kleurrijke bloem.

amaryllis-bollen-informatie
narcissen-tulpen-mix

Bloembollen, door deze kleine bollen krijgen velden en tuinen weer kleur in de lente, door de prachtige bloemen die zij ontwikkelen. Stop ze in de grond, en drie maanden later zijn daar schitterende bloemen in allerlei soorten, kleuren, vormen en maten! Maar welke soorten bloembollen zijn er eigenlijk allemaal? In deze blog vertellen we jou over de bekendste soorten.

Tulpen, geen voorjaarstuin kan zonder. Deze vrolijke en elegante bloemen zijn er in verschillende kleuren en vormen. Ze zijn daarom perfect om jouw balkonpotten of perkjes in de tuin op te fleuren. Je plant de tulpenbollen in het najaar, waarna je in het voorjaar verzekerd bent van een tuin vol kleur.

In deze blog vertellen wij je alles over de tulp!

6174655296_IMG_5117
bloembollen

Al die mooie tulpen, narcissen en andere lentebloeiers, daar wordt iedereen blij van. Vaak denken mensen dat je de bollen in de lente of iets daarvoor moet planten. Maar dat is niet zo, bloembollen plant je in het najaar van september tot en met december. Je leest het in de nieuwste Bloombol bloembollen blog.

Een vrolijk en kleurrijk relatiegeschenk? Dat is een relatiegeschenk met bloembollen. Als steuntje in de rug voor jouw werknemers. Dat het volgende jaar, een jaar vol bloeiende bloemen met vrolijke kleuren mag zijn!

bloembollen relatiegeschenk
bloembollen

Tegenwoordig is alles online te koop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op internet te vinden. Zelfs bloemen en planten. En natuurlijk ook bloembollen. Maar waarom zou je bloembollen online bestellen en ze niet in het tuincentrum of de bloemenwinkel kopen? Lees het in de Bloombol bloembollen blog

Ken je dat? Bij elke verjaardag van je ouders, beste vriend, zus of vriendin ben je zoekende naar een leuk, origineel cadeau. Je wil niet elk jaar aankomen met een douchegel of een borrel pakket. Welk cadeau wordt niet direct in de kast gestopt, waar beleef je nog lang plezier aan?

Een bloembollen cadeau, voor drie maanden lang geluk, inspiratie en plezier!

Doos 6+++
plant-plan

Droom jij ook van een kleurrijke voorjaarstuin, gewoon bij jou thuis? De hele lente genieten van prachtige bloemen? Laat jouw droom uitkomen en ga aan de slag met bloembollen planten! Lees deze blog en kom erachter dat het erg makkelijk is.

Hoe zijn de mengsels van Bloombol samengesteld en hoe moet je bloembollen combineren? Waarom is kleur belangrijk? En hoe kan je 3 maanden lang bloemen hebben? Wat is het geheim? In deze blog geven we natuurlijk niet al onze geheimen prijs. Maar laten we wel zien hoe de Bloombol manier van doen is. Deze tips kan jij natuurlijk voor je eigen tuinontwerp gebruiken. Maak wat moois van je tuin!

bloembollen-combinatie
IMG_9748-1-4

Bloombol heeft verschillende pakketten met mooie kleurenmengsels. In deze plantinstructie zullen we uitleggen hoe je bloembollen moet planten.

Het is weer bollentijd! En laat Nederland nou hartstikke beroemd zijn om zijn bollen. Echt een Hollands natuurproduct. Bollen kennen ongelooflijk veel soorten, kleuren en rassen. Pak je kans, wees trots op je land en gun jezelf kleurrijk geluk.

× Heb je een vraag?