Gratis verzending vanaf € 59,95   |   verzending binnen 48 uur   |   3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie

Bloombol

bloembollen cadeau

Bloembollen cadeau doen? Een cadeau voor drie maanden lang geluk, inspiratie en plezier.
Want ken je dat? Bij elke verjaardag van je ouders, beste vriend, zus of vriendin ben je zoekende naar een leuk, origineel cadeau. Je wil niet elk jaar aankomen met een douchegel of een borrelpakket. Welk cadeau wordt niet direct in de kast gestopt, waar beleef je nog lang plezier aan?

Juist, een bloembollen cadeau!

 

Een gezond en gezellig cadeau

Bloembollen cadeau geven is een goed idee. Degene die wordt verrast kan tussen september en december lekker buiten aan de slag: de bloembollen planten. Dit kun je natuurlijk alleen doen, maar ook gezellig met kinderen of kleinkinderen. Zij vinden het geweldig om ieder zakje uit te pakken en een plek te mogen geven. Planten is echt een feestje. Je kiest een aantal mooie plekken in de tuin, kijkt welke kleuren het beste op die plekken passen en begint met planten. Hier kun je zo een dag of weekend mee bezig zijn. Je bent heerlijk buiten in de frisse lucht, bezig met de natuur. Gezond en gezellig!

 

Een bloembollen cadeau zit vol verrassingen

Na het weekendje planten is het wachten tot de bollen opkomen. Dit is in de lente. Kies je voor een bloembollen cadeau van Bloombol? De Bloombol pakketten bevatten meerdere soorten bollen die zo zijn uitgezocht dat zij, verspreid over de lente, opkomen. Hierdoor heb je wel drie maanden lang bloei! Dat betekent drie maanden lang genieten van verschillende mooie bloemen. Iedere dag weer gelukkig worden wanneer je naar buiten kijkt en geïnspireerd raakt door de mooie kleuren en vormen van de bloemen. Wanneer het ene soort is uitgebloeid, zie je de volgende alweer verschijnen, prachtig! En de (klein)kinderen? Die schreeuwen het van de daken! Uit hun geplante bolletjes komen nu langzaam groene steeltjes met prachtige bloemen. Wat een verrassing!

Een vrolijk en persoonlijk cadeau

Je hebt nu gelezen dat bloembollen een goed idee zijn om

bloembollen-cadeau-geven

cadeau te geven. Maar een cadeau is pas echt een cadeau als het leuk is ingepakt. En wat als je online besteld? Hoe kun je het dan toch persoonlijk maken en als een verrassing opsturen? Bij Bloombol gaat dat erg makkelijk. Je bestelt online het leukste pakket dat je kunt vinden. In de kleuren die het beste passen bij de persoon die je wil verrassen. Hierna kun je bij het betalen heel simpel de naam en het adres van de betreffende persoon invullen. In het tekstvakje ‘opmerkingen’ kun je een persoonlijke boodschap kwijt. Wij zorgen ervoor dat deze tekst handgeschreven op een mooie kaart komt! De verpakkingsdoos is in vrolijke groene kleuren met bij openen een roze vloeipapier en allerlei extraatjes. Echt een cadeautje! Een verrassing om te krijgen en voor jou heel makkelijk om te geven.

 

Make it bloom!

× Heb je een vraag?