direct leverbaar
30%

Allium Globemaster

Robuust en stoer..

Maak kennis met de Allium Globemaster - een opvallende verschijning in elke tuin! Met zijn indrukwekkende paarse bloemen en bolvormige bloeiwijze trekt deze Allium direct de aandacht. Zijn imposante hoogte en robuuste uitstraling maken hem een echte blikvanger.

meer info
maatadvies
Allium Gladiator
Allium Gladiator
€ 9,49 per zakje (5st.)
Allium Purple White
Allium Purple White
€ 7,49 per zakje (15st.)
toon meer
Camassia Quamash
Camassia Quamash
€ 7,49 per zakje (40st.)
Dubbele tulpen | Double sensation
Dubbele tulpen | Double sensation
€ 9,49 per zakje (15st.)
Fritillaria imperialis Mix
Fritillaria imperialis Mix
€ 9,49 per zakje (3st.)
Nectaroscordum Siculum
Nectaroscordum Siculum
€ 9,49 per zakje (30st.)
Sneeuwklokjes | Galanthus elwesii
Sneeuwklokjes | Galanthus elwesii
€ 9,49 per zakje (25st.)
Tulipa Clusiana mix
Tulipa Clusiana mix
€ 9,49 per zakje (20st.)
wilde kievitsbloem | Fritillaria meleagris mix
wilde kievitsbloem | Fritillaria meleagris mix
€ 9,49 per zakje (30st.)
max. 125 tekens
€ 13,97 1x Allium Globemaster - 5 bollen
totaal : € 13,97
nog € 45,97 voor gratis verzending!
Icon
Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star
4,56
  • gratis verzending vanaf € 59,95
  • 3 maanden bloeitijd & 100% bloeigarantie
  • levering in Nederland en België

inhoud

  • Allium Globemaster bollen 

Allium Globemaster is te bestellen vanaf 5 zakjes. Ieder zakje bevat 1 grote alliumbol. Op iedere verpakking staat een korte planthandleiding met verzorgingsgids. Leuk om los te planten óf om er zelf een mengsel mee te maken. 

De bloembollen zijn van de hoogste kwaliteit en hebben 100% bloeigarantie.

 

productinformatie

Robuust en stoer..

Maak kennis met de Allium Globemaster - een opvallende verschijning in elke tuin! Met zijn indrukwekkende paarse bloemen en bolvormige bloeiwijze trekt deze Allium direct de aandacht. Zijn imposante hoogte en robuuste uitstraling maken hem een echte blikvanger.

kenmerken

planten van
planten van september t/m december
bloei:
bloei: juni-juli
locatie:
locatie: zon of half schaduw
bloemhoogte:
bloemhoogte: 80-100 cm
meerjarig: de bollen zijn winterhard en meerjarig
meerjarig: de bollen zijn winterhard en meerjarig

verzorgingstips

Alles wat je moet weten over bloembollen en tuinieren vindt je in onze verzorgingstips. Download ze hier

Bloombol

Ontdek de Allium Globemaster

Ben je op zoek naar een opvallende en betoverende bloem om je tuin tot leven te brengen? Maak kennis met de Allium Globemaster, een adembenemende Allium die je tuin zal transformeren met zijn prachtige paarse bloemen en indrukwekkende bolvormige bloeiwijze.

Een opvallende Allium

De Allium Globemaster is een lid van de lookfamilie en staat bekend om zijn opvallende en buitengewone uiterlijk. Zijn bloemen zijn een ware blikvanger en zullen ongetwijfeld bewonderende blikken van buurtbewoners en bezoekers aantrekken. De paarse bloemen steken als prachtige bolvormige clusters boven de bladeren uit, waardoor ze een majestueuze en sprookjesachtige uitstraling hebben.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Allium Globemaster is zijn hoogte. Deze indrukwekkende Allium kan een hoogte bereiken van 80 tot 100 centimeter, waardoor hij een opvallend element is in elke tuin. Of je hem nu plant in borders, bloembedden of zelfs in potten, de Allium Globemaster zal zeker de aandacht trekken.

Wat deze Allium nog specialer maakt, is zijn bloeiwijze. De bloemen van de Allium Globemaster bloeien in het late voorjaar tot de vroege zomer, waardoor ze een prachtig spektakel vormen tijdens deze periode. Je kunt je verheugen op een weelderige en kleurrijke bloemenpracht die je tuin zal verfraaien en opvrolijken. Na het bloeien geeft de gedroogde bloem ook nog leuk om te bewaren.

De Allium Globemaster is een waardevolle toevoeging aan elke tuin, omdat hij zowel meerjarig als winterhard is. Deze robuuste Allium toont zijn veerkracht door jaar na jaar terug te keren en opnieuw te bloeien. Zelfs in koudere wintermaanden blijft de Allium Globemaster sterk en overleeft hij moeiteloos de winterse omstandigheden. Dankzij zijn winterhardheid kun je elk voorjaar weer genieten van zijn prachtige paarse bloemen en bolvormige bloeiwijze, en dat maakt hem een favoriet onder tuiniers die op zoek zijn naar een betrouwbare en opvallende bloem voor hun tuin.

Hoe plant je de Allium Globemaster?

Het planten van de Allium Globemaster is een eenvoudige taak. Net als andere voorjaarsbollen, plant je de Allium Globemaster in het najaar, voordat de vorst invalt. Kies een zonnige plek in je tuin met goed doorlatende grond om deze prachtige bloem een ideale groeiplek te geven. Plant de bol ongeveer twee keer de bolmaat diep en houdt een plantafstand van 15-30 cm. 

Verzorging van de Allium Globemaster

Wat betreft de verzorging van alliums: de Allium Globemaster niet veel nodig. Zorg ervoor dat de grond niet te nat is, om rotten te voorkomen. Geef de plant regelmatig water tijdens droge periodes in het groeiseizoen, zodat hij zich optimaal kan ontwikkelen en zijn bloemen volledig tot hun recht kunnen komen.

Na de bloei knip je de stelen tot aan de grond af, de bladeren laat je zitten. Dit proces geeft de bol de kans om energie op te slaan voor het volgende groeiseizoen. Meer informatie over het verzorgen van

Allium Globemaster: een snoepje voor bijen en vlinders

Niet alleen zal de Allium Globemaster je tuin verrijken met zijn indrukwekkende verschijning, maar hij trekt ook nuttige bestuivers aan zoals bijen en vlinders, wat je tuin nog levendiger en aantrekkelijker maakt voor de natuur.

Kies voor de Allium Globemaster en maak je tuin klaar voor een adembenemende bloei in het voorjaar en de vroege zomer. Met zijn prachtige paarse bloemen, indrukwekkende hoogte en gemakkelijke verzorging is de Allium Globemaster een must-have voor elke tuinier die op zoek is naar een kleurrijke en opvallende toevoeging aan hun tuin. Bestel nu jouw Allium Globemaster en laat je tuin stralen met deze schitterende bloem!vv